zaterdag 24 april 2010

Mini album dobermann

Hallo allemaal,

Eindelijk heb ik dit mini album af. Het is een boekje over de dobermann's van een nichtje.

Final I finished this dobermann album. I have made it for a niece, who loves her dobermann's.Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!
Thanks for looking and till next time!

Ellen

10 opmerkingen:

Marsha zei

wat een superleuk miniboekje ! daar zal je nichtje vast heel erg blij mee zijn ;-) leuk papier heb je ook gebruikt ! ik maak zelf best veel lo's over honden (vooral mijn eigen hondje en dan nog de hondjes van mijn werk (hondenuitlaatservice)).

groetjes Marsha

Ellen zei

Dank je wel voor je leuke reactie! Het is vaak een hele kunst om aan hondenpapier te komen, maar dit keer had ik geluk. Het was wel een wat oudere lijn, maar de ontvangster heeft daar geen idee van. En eigenlijk maakt dat ook niet uit, het paste perfect bij dit boekje.
Groetjes, Ellen

anita01 zei

Helemaal super gemaakt Ellen,
En leuk hier weer even op visite te zijn hoor...Dan laat ik altijd een gezellig berichtje achter. DE JustRite heb je ook weer zo leuk gebruikt, geweldig mooi allemaal bij elkaar. Complimentjes voor jou.

Warme groetjes,
Anita

Ellen zei

Hi Anita, wat gezellig dat je even langs komt. Dit was uiteindelijk een leuk projet om te maken. Maaar boy oh boy, wat heeft dit lang op de plank gelegen......

Groetjes,
Ellen

Gonne zei

Wat een prachtig boekje Ellen, daar zal je nichtje wel erg blij mee zijn. De verpakking is ook super en dat papier op de doos vind ik erg leuk.

Groetjes
Gonne

Ellen zei

Hi Gonne, dank je wel vor je compliment. Eigenlijk was de doos veelste groot voor het boekje, maar dat heb ik opgevangen door er "vulstukken" in te plaatsen en die dan ook maar aan te kleden.

Ageeth zei

Wow Ellen, wat een werk en wat is het een superleuk boekje geworden. Mijn complimenten.
Groetjes Ageeth

Ellen zei

Dank je wel. Het was ook erg leuk om te maken.

Julia zei

What a wonderful book, & loved the box too. She will really love it- great job!!
Hugs,
Julia B.(Wa.St.)

Ellen zei

Thank you for your nice comment.