zaterdag 11 september 2010

Het aftellen is begonnen! 8 & 9 oktober Demodagen Doe@DingHallo allemaal,

Het aftellen is begonnen op het blog van Doe&Ding voor de Demodagen op 8 & 9 oktober in het Atlas Hotel in Spijkenisse. Ook ik zal beide dagen aanwezig zijn. Ik zal de demonstratie verzorgen voor JustRite stempels. Ik heb dit van het voorjaar ook gedaan, maar er zijn zoveel nieuwe aanvulsets verkrijgbaar dat ik nog genoeg inspiratie heb om nogmaals een demonstratie te verzorgen. Tevens zal ik mijn nieuwe workshops voor dit najaar laten zien en kan je je voor de workshops inschrijven op de demodagen.

Ik zal de komende weken regelmatig wat sneek previews hier op mijn blog laten zien van alles wat ik gemaakt heb voor de demodagen. Dus kom regelmatig even langs en laat gerust een berichtje achter.

Tot ziens op 8 en/of 9 oktober!

Ellen

2 opmerkingen:

Angela zei

Hoi Ellen,

WAs ff gezellig zaterdag lekker stuinen in de papier bakken bij Marlous. Ik heb er ook veel zin in 8 en 9 oktober. Ben erg nieuwsgierig wat voor moois je allemaal hebt gemaakt.
Tot dan!

xxAngela

Ellen zei

Hi Angela, het was zeker gezellig! Ik heb er zin in, maar moet nog een hoop maken hoor. Maar komt allemaal goed. Ideeen genoeg.

Tot dan!